Home Ondernemen Top 3 zakelijke smartphones van 2023

Top 3 zakelijke smartphones van 2023

door Redactie

Ben jij altijd onderweg en maak je erg veel gebruik van je telefoon, zowel voor het ophalen van je email, het plannen van je afspraken, maar ook voor het bellen en internetten met zakelijke klanten over heel de wereld? Dan wil je uiteraard een zakelijke smartphone hebben die goed en gebruiksvriendelijk werkt. Echter verschilt het per persoon wat iemand nodig heeft en zoekt voor een zakelijke telefoon. Hieronder de top 3 zakelijke smartphones van 2023.

Kooptips voor een zakelijke smartphone

Wat jij zoekt in een zakelijke telefoon is voor iedereen anders. Gebruik jij je telefoon vooral om te bellen, appen en je mail op te halen? Dan is een groot geheugen niet perse nodig. Gebruik jij je telefoon vooral om online meetings in de auto te houden met klanten over heel de wereld of sla je veel video’s op op je telefoon? Dan is het handig dat je zorgt voor een telefoon met een snelle processor en genoeg (werk)geheugen. Maak je veel gebruik van de camera voor je werk? Dan kan het ook van belang zijn om te kijken naar het aantal megapixels van de camera. Kijk dus vooral goed naar je wensen en behoeften op het gebied van een zakelijke smartphone voordat je een keuze maakt.

1. Samsung S23

Samsung en IPhone gelden vaak nog steeds wel als de norm op smartphonegebied. Naast dat gebruikers nu eenmaal of gewend zijn aan het besturingssysteem van Samsung (Android) of aan IOS van Apple, is het ook de gebruiksvriendelijkheid en de gewenning die gebruikers van de smartphones van deze merken van oudsher gewend zijn. Heb je al jaren een Samsung? Dan zul je niet snel switchen naar een IPhone en andersom. De Samsung S23 is de perfecte zakelijke telefoon als je op zoek bent naar een smartphone met een snelle processor, een camera met 50 megapixel en een batterij die erg lang meegaat. Tevens is ook dit model van Samsung weer perfect gestyled.

2. Apple IPhone 14 PRO

Ben je geen Samsung fan? Dan is de kans groot dat je een Apple fan bent en graag gebruik maakt van een IPhone als zakelijke telefoon. de Apple IPhone 14 PRO is de nieuwste IPhone die momenteel op de markt te krijgen is. Met een nog scherpere camera van 12 megapixel, een nog snellere processor en een nog beter werkgeheugen als de IPhone 13, kun je met dit nieuwste model prima aankomen als zakelijke smartphone als je houdt van een telefoon die snel werkt en je fan bent van IPhones.

Extra tip: let bij het kiezen van een zakelijke smartphone vooral ook extra goed op de beveiliging van het desbetreffende toestel en het besturingssysteem. Zo voorkom je dat slachtoffer wordt van cybercrime en te maken krijgt met vervelende gevolgen. Over het algemeen staan de smartphones van Apple bekend als de best beveiligde.

3. Nokia XR20

De Nokia geldt van oudsher als oerdegelijk telefoonmerk. Het zijn niet perse de smartphones met de meest hippe designs, maar de Nokia kenmerkt zich net als vroeger nog steeds door de enorme degelijkheid en robuustheid van de smartphone. Mede daardoor is de Nokia XR20 een prima alternatief als zakelijke smartphone. Deze smartphone heeft een 48 megapixel camera en een 6,7 inch scherm, zodat je al je zakelijke documenten en e-mails goed kunt lezen. Ook ondersteunt de Nokia Android als besturingssysteem en draait deze smartphone op het 5G netwerk, zodat je verzekerd bent van snel internet.

Ook interessant..