Home Ondernemen Wat is de betekenis van vrijmibo?

Wat is de betekenis van vrijmibo?

door Redactie

Hoor je wel eens mensen over de vrijmibo en heb je geen flauw idee waar ze het over hebben? Laten we dan snel dit mysterie voor je ontrafelen. De VrijMiBo is de afkorting van de vrijdag middag borrel. Dat is duidelijk, toch?

VrijMiBo betekenis

Misschien ook niet. Misschien ben je niet bekend met het fenomeen vrijdag middag borrel. Misschien doet jouw bedrijf er niet aan of ben je net afgestudeerd en is dit een onderdeel van het werkende bestaan waar je nog niet mee in aanraking was gekomen.

Voor als je niet weet wat een vrijmibo of een vrijdagmiddagborrel is, de vrijdagmiddagborrel is voor velen het leukste moment van de hele week. Op vrijdagmiddag, meestal na 4 uur, wordt met collega’s het glas geheven op de prestaties die in die week zijn neergezet en om aan teambuilding te doen.

VrijdagMiddagBorrel: hét leukste moment van je werkweek!

De vrijdagmiddagborrel is het moment om even met collega’s over andere zaken dan werk te praten, een beetje lol te hebben en te socializen. En voor de carrière tijgers onder ons, dit is ook het uitgelezen moment om je idee te pitchen bij je directeur of om te netwerken met mensen van een andere afdeling. Maar bovenal is de vrijmibo een ontspannen moment om met een alcoholische versnapering het weekend in te luiden, ook voor carrièretijgers.

Ook interessant..