Home Ondernemen Bedrijfsvoering verbeteren? Volg deze trainingen!

Bedrijfsvoering verbeteren? Volg deze trainingen!

door Redactie

In de zakenwereld zijn er veel trainingen waarvoor mensen zich kunnen inschrijven en een voorbeeld daarvan is de Azure training. Deze omvatten het leren gebruiken van nieuwe technologieën die je kunnen helpen om je activiteiten en productiviteit te verbeteren. Niet al deze trainingen zijn echter gelijk gemaakt. Er zijn er enkele trainingen die je waardevolle inzichten kunnen geven over hoe je je prestatie kunt verbeteren. Als je je prestaties wilt verbeteren om meer waarde te leveren voor je bedrijf, moet je investeren in trainingen. Hier is een lijst met trainingen waarvoor je je moet inschrijven.

Microsoft Azure basis

Azure is een cloud computing-platform gemaakt door Microsoft. Het belangrijkste voordeel van het gebruik van Azure is de mogelijkheid om snel te schalen. Dit betekent dat je je servercapaciteit eenvoudig kunt aanpassen op basis van hoeveel werk je moet doen. Dit bespaart je op de lange termijn geld en zorgt ervoor dat je bedrijf altijd toegang heeft tot de rekenkracht die het nodig heeft. Door je in te schrijven voor een Azure training van Master-it, leer je de ins en outs van Azure kennen. Tegen die tijd kun je je kennis van Azure in je voordeel gebruiken.

Architecten van Microsoft Azure oplossingen

Als je je klanten de best mogelijke ervaring wilt bieden, is het ontwerpen van een Azure oplossing een complexe taak die met zorg moet worden aangepakt. In deze cursus leer je hoe je zeer beschikbare, betrouwbare, veilige en kosteneffectieve oplossingen ontwerpt en implementeert. Je kunt dit doen met Microsoft Azure services en geavanceerde concepten van cloud computing. Deze cursus is voor diegenen die Azure willen gebruiken als platform voor het bouwen van schaalbare applicaties of het implementeren van bedrijfskritische oplossingen. Het behandelt alle aspecten van het ontwerpen van architectuur voor elk type bedrijfsapplicatie in de cloud.

Ontwikkelen van Microsoft Azure en webservices

Als je cloudapplicaties wilt ontwikkelen, dan ben je hier aan het juiste adres. In deze training leer je hoe je het Microsoft Azure platform kunt inzetten om webapplicaties te maken met behulp van verschillende tools. De cursus leert je ook hoe je deze applicaties kunt schalen, bewaken, implementeren en bijwerken.

Microsoft SQL Server opvragen

SQL Server is een relationeel database beheerssysteem dat wordt gebruikt voor het opslaan, organiseren en beheren van gegevens. Microsoft SQL Server is een platform voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van applicaties en services. Het is ook een databaseserver die gegevensopslag, verwerking en functionaliteit biedt ter ondersteuning van Business Intelligence (BI)-oplossingen. Aan de hand van bovenstaande trainingen zul je je prestaties en vaardigheden verbeteren, waardoor je een onmisbare medewerker wordt!

Ook interessant..