Home Kantoor Top 5 flexplekken in Amsterdam

Top 5 flexplekken in Amsterdam

door Redactie

Ben je opzoek naar een flexplek in Amsterdam? Steeds meer zzp’ers en mensen met flexibele werktijden hebben hun keukentafel ingeruild voor een flexwerkplek. Een flexplek kan dan zoveel meer bieden dan een saaie kantoorruimte of je keukentafel. Een flexplek kan inspireren, je kunt er nieuwe mensen ontmoeten en meestal ook nog lekker eten. Hieronder vind je de vijf meest inspirerende flexplekken in Amsterdam.

1. Zoku

Zoku is echt een hele inspirerende flexplek aan de rand van het centrum op de Weesperstraat. Je kunt een flex loft huren voor 60 euro per dag, en de drankjes zijn inbegrepen bij de prijs. Bij Zoku kun je ook overnachten en eten in het huiselijk aandoende restaurant.

2. Moma & Co

Ben je op zoek naar een rustige flexplek in Amsterdam West, dan is Moma & Co echt een aanrader. Je werkplek heeft de vorm van een tuinhuisje waar je in alle rust kunt werken. De huisjes kun je per dag of per maand huren, en er is koffie en thee beschikbaar. Heb je even behoefte aan meer drukte dan kun je je mede-flexwerkers ontmoeten in Bar/restaurant Wilde Westen.

3. Meet Berlage – Co-working Space

Meet Berlage is een bijzondere flexplek in hartje Amsterdam, vlak bij Amsterdam CS. Het bijzondere aan deze flexplek is niet alleen het monumentale gebouw, maar dat je betaalt voor je flexplek door het delen van kennis.

4. Volkshotel

Zoek je naar een fijne flexwerkplek in Amsterdam-Oost, dan kun je terecht bij het Volkshotel. Het Volkshotel is een hotel, een broedplaats een netwerk hub en een urban wellness resort. Je kunt hier werken, vergaderen, eten, dansen, luisteren naar nieuwe bands, inspirerende mensen ontmoeten en ook overnachten. En het mooie is dat je niet hoeft te betalen als je wilt werken in het Volkshotel.

5. Pllek

Wil je flexwerken op Amsterdam Noord, dan is Pllek misschien wel de leukste optie, vooral als je een beetje creatief bent aangelegd. Naast dat je er gratis kunt werken worden er regelmatig exposities en filmvertoningen georganiseerd en je kunt er yogalessen volgen. Pllek is ook ideaal als je van groenten houdt. De kaart is namelijk volledig vegetarisch en ze hebben ook een groot aantal veganistische maaltijden op het menu staan.

Ook interessant..