Home Marketing Eigen WordPress website maken voor je onderneming: handige tips en tricks!

Eigen WordPress website maken voor je onderneming: handige tips en tricks!

door Redactie

Heb je een eigen bedrijf en wil je graag een website bouwen? Dan kun je dit op verschillende manieren regelen. Je zou een websitedesigner kunnen inschakelen om dit voor je te doen. Ben je handig met WordPress? Dan is het een kleine moeite om de meeste stappen zelf te zetten en een begin te maken aan je eigen website. WordPress is gratis en je kunt na verloop van tijd altijd nog een expert naar het eindresultaat van je eigen gebouwde website laten kijken om de puntjes op de i te zetten. Op deze pagina lees je op welke manier je voor je eigen goed converterende website zorgt en krijg je tips over waar je aan dient te denken als jij je website zelf online zet.

Hoe kun je voor een goed converterende WordPress website zorgen?

Een WordPress website maken hoeft niet moeilijk te zijn of lang te duren. Wanneer je een domeinnaam hebt geregistreerd, kun je direct je WordPress account aanmaken. WordPress beschikt over een aantal gratis templates, waar je in een handomdraai een visueel aantrekkelijke website mee kunt maken. Doordat de templates kant en klaar zijn, hoef je ze alleen maar in te vullen met je eigen content, logo en huisstijl. Dit kun je al in een paar dagen regelen, waardoor je website zo snel mogelijk online gezet kan worden. Om de conversies vervolgens te verhogen, dien je een waterdichte bestel en betaal pagina te bouwen.

Zorg ervoor dat je de betaalpagina van A tot Z vloeiend in elkaar laat overlopen. Wanneer een potentiële klant een knop niet goed kan terugvinden, te lang moet wachten voor hij/zij op de betaalpagina komt of te langzaam wordt doorgestuurd naar zijn/haar bank om online te kunnen betalen, gaat dit je klanten kosten. Zoek uit hoe je het betaalproces zo aantrekkelijk en makkelijk mogelijk kunt maken. Dan zal je zien dat je meer conversies draait.

Waar dien je allemaal aan te denken als jij je eigen website online wil zetten?

Online kun je de beste webhosting terugvinden, waardoor jij je website makkelijk en snel online kunt zetten. Het is belangrijk om voor een host te kiezen die bij je past, zodat jij je website op de lange termijn bij deze partij kunt onderbrengen. Dit scheelt je het gedoe om je website te verhuizen. Verder dien je een domeinnaam te hebben én kies vervolgens voor een betrouwbare webhostingpartij.

Ook interessant..