Home Ondernemen Tips voor relatiegeschenken voor bedrijven

Tips voor relatiegeschenken voor bedrijven

door Redactie

Eens in de zoveel tijd worden we allemaal wel uitgenodigd voor bedrijfsfeestje. Dit kan gaan om bijvoorbeeld de opening van een nieuw bedrijf of het 10 jarig bestaan van een onderneming. We weten allemaal dat het dan gepast is om dan een kleinigheidje mee te nemen. Een origineel cadeau geven is iets wat we allemaal leuk vinden om te geven, maar het kan soms lastig zijn om iets origineels te bedenken. In dit artikel geven we je een aantal tips voor leuke originele relatiegeschenken die jij bij je volgende bedrijfsfeest kan geven.

Een cadeau gerelateerd aan het bedrijf

Voordat je een cadeau gaat kopen is het belangrijk om te bedenken in welke branche het bedrijf werkt en wat het werk is dat ze doen. Een origineel cadeau past vaak bij de werkactiviteiten die zij uitvoeren. Als het bedrijf bijvoorbeeld in de horeca werkt, zijn originele bierglazen of wijnglazen een goed cadeau, wanneer het bedrijf veel buiten bezig is, kunnen leuke mutsen voor de winter een goed cadeau zijn. Om een gepast cadeau te vinden is het dus slim om te kijken naar welke werkzaamheden het bedrijf uitvoert en om daar een geschikt cadeau bij uit te zoeken.

Gepersonaliseerde cadeaus

Wat is er leuker dan een gepersonaliseerd cadeau te ontvangen? Er zijn talloze websites te vinden die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van gepersonaliseerde relatiegeschenken. Van gepersonaliseerde telefoonhoesjes tot mokken en sokken; je kan alles vinden op het internet. Je zou bijvoorbeeld voor het hele team of alleen de eigenaar een set gepersonaliseerde t-shirts kunnen laten bedrukken die zij kunnen dragen bij personeelsfeestjes of andere gelegenheden. Bij het geven van een origineel relatiegeschenk is het belangrijk om te bedenken of degene die het ontvangt ook echt blij gaat zijn met je cadeau.

Een cadeau voor het borrelen

Bij het geven van een leuk relatiegeschenk is het slim om iets te geven wat iedereen sowieso leuk vind om te ontvangen. Iedereen houdt er van om lekker te snacken of om te borrelen in de avond. Je cadeau kan ook bestaan uit het geven van een goed borrelpakket met een lekkere fles wijn en borrel gerelateerde hapjes. Bij jou in het dorp kan je bij je lokale borrel winkel een mooi pakket samenstellen om te geven als geschenk. Om je cadeau nog origineler te maken zou je de flessen wijn kunnen verpakken in mooie fleszakken, dit maakt het uitpakken van je cadeau nog leuker.

Ook interessant..