Home Marketing Mokken bedrukken voor een succesvolle marketingcampagne

Mokken bedrukken voor een succesvolle marketingcampagne

door Redactie

Ben jij op zoek naar een leuke manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen? Er zijn dan heel wat verschillende methodes die je hiervoor kunt aanwenden. Een leuke, originele manier om je bedrijf te promoten, die geen hoge kosten met zich meebrengt, is het laten bedrukken van mokken. Mokken bedrukken kan een effectief middel zijn om je bedrijf te promoten. Er zijn verschillende manieren waarop je mokken kunt laten bedrukken met het logo of de naam van je bedrijf.

Zoek een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedrukken van mokken

Je kunt online zoeken naar bedrijven die voor jou mokken kunnen bedrukken. Er zijn heel wat verschillende bedrijven die mokken bedrukken. Deze bedrijven proberen voor jou het bedrukken van de mokken zo makkelijk mogelijk te maken.

Bepaal hoe je de mokken wilt laten bedrukken

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bedrukking op één kant of op beide kanten van de mok, of voor een bedrukking rondom de mok. Je kunt ook kiezen voor verschillende kleuren of afwerkingen, zoals glans of mat. Aanbieders als Igopromo hebben over het algemeen een groot aantal opties klaarstaan voor het bedrukken van mokken, maar ook voor een mooie bedrukking op andere artikelen.

Bedenk wat je wilt laten drukken op de mokken

Hier mag je even creatief aan de slag gaan. Wat wil je namelijk op de mokken gaan drukken? Dit kan bijvoorbeeld het logo of de naam van je bedrijf zijn, maar je kunt ook kiezen voor een leuke of creatieve slogan of een afbeelding die je bedrijf representeert.

Bestel een aantal mokken met de bedrukking die je hebt gekozen

Als je het design hebt gekozen en de mok er helemaal zo uitziet als je wenst, is het tijd om de mok te laten drukken. Kies dan hoeveel mokken je nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld een aantal mokken laten bedrukken om weg te geven als relatiegeschenk, of om te verkopen in een winkel of op een beurs.

Gebruik de mokken om je bedrijf te promoten

Nu kunnen we de mokken gaan gebruiken. Je kunt deze bijvoorbeeld meenemen naar beurzen of events, of ze weggeven aan klanten of potentiële klanten. Je kunt de mokken ook aanbieden in je winkel, of op je website als verkoopitem. De mogelijkheden zijn eindeloos. Door mokken bij een specialist te laten bedrukken met het logo of de naam van je bedrijf, laat je een blijvende indruk achter bij mensen.

Ook interessant..