Home Ondernemen Etiketten gebruik in jouw business

Etiketten gebruik in jouw business

door Redactie

Je koopt ze in bulk en gebruikt ze vervolgens overal in het dagelijks leven om je geheugen constant op te kunnen frissen. Ze zijn handig om aan te duiden wat voor eten nou in die ene emmer zit en om te zorgen dat je kind zijn broodtrommel niet verliest. Dit gaat natuurlijk over etiketten! Deze plakkers worden gebruikt door iedereen en zullen nooit hun nut verliezen. Doordat ze zo weinig kosten ondanks dat ze voor vrijwel alles gebruikt kunnen worden, zijn ze een geweldige investering. Gebruik etiketten voor naamkaartjes of labels zodat je nooit meer iets kunt vergeten!

Maar het kan ook zakelijk

Misschien een nog beter gebruik voor etiketten, is in het bedrijfsleven. Hier kunnen etiketten je helpen om afspraken op orde te houden en na te komen. Hierdoor kan iedereen zijn of haar voortgang documenteren zodat nooit meer iets verloren raakt. Daarnaast komen ze met de mogelijkheid om ze overal op te plakken. Op je bureau, een whiteboard met een planning of gewoon simpelweg op de muur; ze komen eraan vast te zitten. Dus als je nog wat extra organisatie in jouw bedrijf zou willen, is het investeren in etiketten zeker een goed idee. Zolang je de pennen of markers maar niet vergeet!

Verschillende soorten etiketten

Als je een bedrijf runt dat vaak dingen moet versturen, is het uiterst belangrijk om altijd je voorraad verzendetiketten op orde te houden. Dit zijn natuurlijk ook etiketten die nodig zijn om alle zaken op rolletjes te laten verlopen. Je hebt echter waarschijnlijk wel eens opgemerkt dat deze voornamelijk rechthoekig in vorm zijn en wit qua kleur. Dit is langzamerhand de norm geworden voor dit soort etiketten, maar natuurlijk kun je ook variëren. Zo kun je bijvoorbeeld overwegen gekleurde rechthoekige etiketten op kantoor te gebruiken om iets te sorteren of te markeren. Etiketten zijn echter niet alleen maar in een rechthoek of vierkant te verkrijgen, namelijk ook rond of elliptisch. Deze worden vaak gebruikt voor aanduiding van prioriteit of deadlines. Ook zijn ze niet ongebruikelijk op mappen of formulieren. Alles om het je beter te laten onthouden!

Waar haal je etiketten?

Inmiddels kun je overal in grote hoeveelheden etiketten aanschaffen. Neem bijvoorbeeld groothandels. Deze hebbedingetjes zijn werkelijk overal te vinden en de enige bepalende factor is jouw voorkeur. Ook online vind je een ontelbaar aantal aan verschillende etiketten die voor alles bestemd kunnen worden. Vaak zijn ze, naast handig, ook nog behoorlijk bestand tegen weer en wind. Er is dus genoeg keus, je hoeft er alleen maar voor te kijken.

Ook interessant..